ONZE BLACK FRIDAY
DEALS ZIJN VOORBIJ

Meld je hieronder aan en ontvang als eerste onze unieke black friday 2023 -aanbiedingen, -nieuwtjes en andere berichten.

Bekijk ons nieuwste assortiment

Hoe bereid je je voor op Black Friday

Op zoek naar onze beste Black Friday deals? Bekijk onze top tips:

  • Maak je snel klaar! Onze beste deals zijn zeer snel uitverkocht, dus zet je wekker en versla de wachtrijen! 
  • Stel een lijst op van alles wat je wilt, inclusief links naar de productpagina’s, en bespaar zo tijd wanneer de deals starten. 
  • Profiteer van onze Black Friday deals om vroeg je kerstinkopen te doen – je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn! 
  • Al onze aanbiedingen komen met gratis levering boven €70, met een retourbeleid van 30 dagen als je niet tevreden bent met je Black Friday bestelling. 

Oorsprong van Black Friday

  • Black Friday dankt zijn naam aan de Amerikaanse “traditie” om de dag na Thanksgiving vrijaf te nemen om kerstinkopen te doen. Meer recentelijk kondigt Black Friday het begin aan van de kerstinkopen, waarbij vele retailers aan beide zijden van de oceaan geweldige deals aanbieden. 

Innovatie Geïnspireerd door de Natuur

  • Met een grote passie voor de natuur komt grote verantwoordelijkheid. Ons doel is om netto positief te zijn tegen 2030 – om onze iconische producten verantwoord te creëren en de natuur te beschermen voor de komende generaties. 

Maak je klaar voor onze beste Black Friday deals tot nu toe! Met kortingen op ons hele assortiment heren-, dames- en kinderschoenen inclusief een selectie Originele 6-Inch boots. Daarnaast bieden we kortingen op onze kleding en accessoires.