Seizoensstijlgids: 12 outfits die je met je Timberland Adventure Oxford Trainers draagt

timberland-oxford-adventure-trainers

 

Timberland's Adventure Oxford Trainers zijn ontworpen om net zo comfortabel en duurzaam te zijn als de rest van de schoenen die we maken. Er is echter meer gekeken naar de stijl van de straat dan naar het doorstaan van barre weersomstandigheden of fysiek zwaar werk. Wat mensen het leukst vinden, is de veelzijdigheid van de schoen. Ze zijn casual genoeg om te dragen met weekend mode, maar hebben ook een vleugje formaliteit over hen, wat betekent dat je ze kunt dragen voor het werk.

Hier zijn onze 12 seizoensgebonden looks die je combineert met jouw Adventure Oxford Trainers.

 

1. Met een winteroverjas

Wat je er ook onder draagt, je moet er nog steeds goed uitzien in een overjas, en onze Adventure Trainers voorzien jouw voeten van een prima look. Probeer de donkerbruine Alpine Oxford trainers voor een serieuze en comfortabele look voor als je door de stad loopt. Het maakt ook niet uit of je overjas formeel of casual is - sommige van onze Adventure Trainers zijn vrij low-key en kunnen met een pak worden gedragen, zoals we hieronder zullen laten zien.

 

 

2. Straight jeans

Met de zoom van je straight jeans die netjes leunt op de top van de trainers, heb je meteen een relaxte look of je nu naar een wedstrijd gaat of met vrienden in een bar hebt afgesproken. Het mooie van onze trainers is de manier waarop ze met vrijwel elke stijl jeans omgaan. Je kunt kiezen voor gloednieuwe straight jeans of voor dat paar dat al een eeuwigheid deel uitmaakt van jouw garderobe - ze zullen er geweldig uitzien.

 

 

3. Onder een pak

Denk je dat trainers en een pak goed samen gaan? Met een van Timberland's meer ingetogen kleuren van Adventure Trainers is dat zeker het geval. Tegenwoordig is het geen crime om sportschoenen onder een net pak te dragen. De look heeft een echte Silicon Valley vibe, die succesvol en ambitieus oogt. Je legt zo een statement af die mensen niet zullen vergeten, of je nou een nieuw idee aan het pitchen bent of een vriend bijstaat tijdens zijn huwelijk. 

 

4. Hoodie en loose jeans

De ultieme casual look voor het festivalseizoen of tijdens de vakantie, een eenvoudige ingetogen hoodie en een baggy spijkerbroek zijn het helemaal. Dit alles rond je natuurlijk af met een paar donkergroene cupsole Adventures. De hoodie is precies goed voor die lange dagen van de late lente tot de vroege herfst, wanneer je waarschijnlijk nog buiten bent als de zon ondergaat. Je ziet er nooit overdreven gekleed of onvoorbereid uit, en met een degelijke spijkerbroek van goede kwaliteit kun je na een dagje buiten direct naar de kroeg, een restaurant of bioscoop gaan.

 

5. Zwarte jeans en colbert

Kies je colbert goed uit en de combinatie jeans/jas werkt echt uitstekend. Ga voor iets lichts en losjes, niets te formeel. Een overhemd eronder is oké, en misschien zelfs een stropdas, zolang het maar een modieuze stropdas is in plaats van een zijden zakelijke das. Maar de combinatie van sportschoenen, jeans en colbert lijkt beter te werken als je een T-shirt of dunne trui onder het jasje draagt. Maak het geheel af met zwarte Adventure 2.0 Oxfords en val pas echt op. 

 

black-jeans-khaki-green-timberland-trainers

 

 

6. Cargo shorts

Zomers kunnen warm zijn, dus blijf lekker fris en klaar voor elke barbecue in je beste cargo shorts, polo shirt en rode cupsoles. Maak het geheel af met een lichte strohoed (om je tegen de zon te beschermen, uiteraard). Het bewijst maar weer eens dat de Adventure Trainers van Timberland tot in detail passen bij deze look. Dit is ongetwijfeld de meest casual look van jouw garderobe. Handig, en bovendien zet je ook nog eens geheel de juiste toon.

 

7. Tapered jeans

Een goed passende spijkerbroek is netjes en vleiend en werkt perfect met al onze cupsole trainers. Je straalt de perfecte combinatie van netjes en nonchalant uit. Deze look past goed bij een modern kantoor met de verplichte vrijdagavondborrels na een drukke week. Het taps toelopen van de broek kan de aandacht vestigen op de schoenen. Dit is uitstekend, maar je zou de voorkeur kunnen geven aan een donkerdere schoen om het uiterlijk perfect in balans te brengen.  Probeer eens de Tacoma Lake jeans van Timberlands. 

 

8. Casual in corduroy

Het klassieke corduroy jasje met borg-kraag valt op, of het nu in bruin, blauw of zwart is. Het is super casual en past prima bij die momenten dat je voor pizza gaat of met je vrienden in de rij staat bij de club. De iconische harige kraag en voering betekenen dat je nooit zult worden beschuldigd van te formeel, maar er kan ook niet worden gezegd dat je geen moeite hebt gedaan. Draag het over een casual T-shirt en donkere chino's, met een paar grijze Oxfords sta je met beide benen op de grond.

 

9. Klassiek blauwe spijkerbroek met geruit shirt

De klassieke Amerikaanse working class look is het ultieme statement van benaderbaarheid, moeiteloze stijl en een mouwen-opgerolde, ik-kan-alles benadering in het leven. Als het belangrijk voor je is, is het ook de ultieme look die vrijwel geen onderhoud nodig heeft, waarbij het nonchalant houden niet afdoet aan het solide en betrouwbare silhouet dat een zwaar overhemd met zich meebrengt. Elk paar Adventure 2.0-trainers maakt het verhaal compleet.

 

 

 

10. Jeans en gebreide kledingstukken

Uitstekend voor de herfstwandelingen nog voordat het weer omslaat. Met een oude favoriete spijkerbroek en een paar Adventure 2.0 schoenen lijkt het net alsof je uit New York komt. Een goed grof breiwerk betekent dat je de jas binnen kan laten als de lucht blauw is, dus zorg ervoor dat het iets moois en opvallends is - een fatsoenlijke crèmekleurige Aran past uitermate goed bij blauwe jeans, maar een donkere V-hals over een lichter T-shirt is een wat nettere look met gelaagde opties voor als je de hele dag wisselt tussen binnen en buiten.

 

blue-jeans-grey-timberland-trainers

 

11. Bruine chino’s

Trek je bruine chino's aan en combineer deze met een paar beige 2.0s. Bruin werkt altijd het beste als je het combineert met andere contrasterende bruintinten, of misschien een lichtblauw, geel of zelfs roze. Probeer het echter niet te mengen met zwarte of witte schoenen. Het zijn de herfsttinten waar het hier om gaat en het verkeerde contrast kan de subtiele aardetinten overweldigen. Trek je favoriete lentetrui aan en je bent er helemaal klaar voor.

 

close-up-timberland-adventure-oxford-trainers

 

12. Beige jeans en een zwarte parka

Waar je ook woont, er is vast wel een kerstmarkt die je wilt bezoeken, dus doe het in warmte en stijl met een beige spijkerbroek en een zwarte parka. Parkajassen komen in allerlei soorten en maten, van een eenvoudige modestijl met overdreven bont tot de nieuwste ademende, waterafstotende, thermisch efficiënte jassen voor het zwaarste weer. Die keuze hangt af van jouw behoeften en je budget, maar de keuze voor een parka is altijd een goede. Zorg er tenslotte voor dat je het afmaakt met je zwarte Oxfords en je weet maar nooit waar de avond eindigt.

 

Related Content