STIJLINSPIRATIE VOOR IN DE STAD

 

Timberland City Style Influencers

 

Je hebt eindelijk dat uitstapje naar je favoriete stad geboekt. De reisplannen zijn bevestigd en je hebt leuke accommodatie gevonden. Maar wat neem je nu mee?

 

Zelfs de meest ervaren fashionista moet wat moeite doen om die stedelijke stijl helemaal kloppend te krijgen. Je wilt er stijlvol uitzien, maar als je van plan bent om de stad te gaan verkennen, is praktische kleding wel zo handig. Dus, wat draag je in de stad? Als je op zoek bent naar dat stijlvolle paar schoenen om mee te nemen, zijn we van mening dat veelzijdigheid centraal staat. Shop slim voor tijdloze, ingetogen en duurzame schoenen, zodat je meteen een stijlvolle look voor de avond hebt én niet meer dan één paar hoeft mee te nemen.

 

Bij Timberland is goed zittende, mooie en toch praktische kleding onze specialiteit. Het is onze missie om mooi vormgegeven mode te maken waarin je er leuk uitziet op reis, lekker zit en goed aanvoelt. Lees dus verder als je voor straks in de stad wel wat inspiratie voor je outfit kunt gebruiken.

 

Onmisbaar in de stad voor hem

 

Onze super comfortabele cupsole collectie is gemaakt voor stedelijke avonturen. Met een rubberen zool en een schokabsorberend EVA-voetbed, beschermen ze je voeten wanneer je door de stad trekt. Verkrijgbaar in een reeks kleuren, van klassiek beige tot zwart en blauw, ijzig grijs en camouflage print. Deze coole en moderne ontwerpen vullen zijn een aanvulling voor iedere outfit in de stad.

 

Als je dol bent op de klassieke sneaker look, hebben we ervoor gezorgd dat je meer dan voldoende keuze hebt. Geïnspireerd door sport en het strakke ontwerp van onze sneakers bieden ze je ook bewegingsvrijheid. Kies uit een reeks lichte, comfortabele en ademende sneakers en je zult niet teleurgesteld zijn.

 

Onmisbaar in de stad voor haar

 

Sneaker trends maken deel uit van onze uitgebreide collectie en zijn heel geschikt voor de stad. Onze topper is de Kiri Up collectie. Robuust en toch ademend. Elke Kiri Up schoen wordt geleverd met een EVA-middenzool met comfortabele demping. Deze slimme functie helpt om je hiel te stabiliseren en biedt steun aan de voetboog bij het wandelen.

 

Stedelijke extra’s

 

Als je eenmaal je schoenen voor in de stad op een rijtje hebt, kan je je huis zeker nog niet verlaten voor je weekendje Weg. Niet zonder enkele van onze onmisbare accessoires. Bij Timberland vindje niet enkel je ideale jas of jack, onze collectie waterdichte jassen is meestal licht genoeg om op te rollen en in je rugzak voor op reis te stoppen. Gewoon, voor alle zekerheid.

 

We hebben ook een collectie overhemden en t-shirts voor heren ontworpen, samen met onze professioneel afgewerkte katoenen poloshirts. Allemaal onmisbare spullen voor ontdekkingsreizigers in de stad. Die overdag graag casual gekleed gaan en er 's avonds net iets gekleder uit willen zien met een stijlvol jasje bijvoorbeeld.

Ben jij helemaal klaar om op stap te gaan? Haal al je onmisbare Timberland spullen in huis vóór vertrek. Je kunt onze volledige collecties ontdekken via onze online winkel.