De Timberland eGift Card is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid!

Voeg een persoonlijk bericht toe, verstuur de kaart via e-mail, en de code is meteen inwisselbaar in de online winkel van Timberland.

Tegoed controleren

Vervalt

HOE WERKT HET

1

PERSONALISEREN & KOPEN

Selecteer het bedrag, kies een omslagfoto, schrijf een bericht voor de ontvanger en verstuur de eGift Card via e-mail. Je kunt eGift Cards ook kopen in sommige winkels.

2

INWISSELEN

Gebruik jouw eGift Card online bij het afrekenen of in bepaalde winkels – zie onderstaande lijst. De eGift Card kan alleen worden ingewisseld in het land van uitgifte.

3

SALDO RAADPLEGEN & BEWAREN

Je kunt op elk moment het resterende saldo bekijken op deze pagina, en bovendien worden al je eGift Cards veilig bewaard in jouw Timberland-account. Heb je nog geen account? Maak er HIER een aan en bewaar jouw eGift Cards voor vlot gebruik bij het afrekenen.

CADEAU-IDEEËN VAN TIMBERLAND

Geen inspiratie voor cadeaus dit seizoen? Maak gebruik van de Timberland-cadeaugids. Of je nu een cadeau zoekt voor hem, haar of de kinderen, Timberlands zijn het perfecte cadeau.

FAQS

1. Voor welke waarden zijn er cadeaukaarten te koop?

We verkopen cadeaukaarten met een waarde een bedrag bepalen tussen €1 en €500.

2. Hoelang zijn cadeaukaarten geldig?

Onze cadeaukaarten zijn tot en met drie jaar na de aankoopdatum geldig. Als er op de vervaldatum nog een saldo resteert, vervalt dit en kan het niet worden gebruikt voor toekomstige aankopen.

3. Hoe kan ik het saldo van mijn cadeaukaart controleren?

Als je een account hebt bij ons, kun je het saldo van je cadeaukaart snel en eenvoudig controleren door in te loggen op je account en te klikken op het tabblad 'Cadeaukaart'. Je kunt ook klikken op de link en vervolgens op de knop 'Je saldo bekijken'.

4. Waar kan ik mijn cadeaukaart gebruiken?

Je kunt je cadeaukaart gebruiken in het land waar je hem hebt gekocht, zowel in onze officiële webwinkel als een van onze Vans-winkels. Houd er rekening mee dat je de cadeaukaart alleen kunt gebruiken in het land waar hij is gekocht.

5. Kan ik mijn cadeaukaart annuleren, wijzigen, inwisselen of retourneren?

Aangezien een cadeaukaart een betaalmethode is, gelden er dezelfde voorwaarden als voor contant geld. Dit betekent dat je hem niet kunt annuleren, retourneren of inwisselen voor geld, behalve als dit conform je wettelijke rechten is.

6. Wat kan ik doen als het saldo van mijn cadeaukaart niet toereikend is voor mijn aankoop?

Je kunt meer dan één cadeaukaart per bestelling gebruiken en je kunt ook een andere betaalmethode gebruiken als het saldo van je cadeaukaart(en) niet voldoende is.

7. Wat gebeurt er als ik niet het volledige saldo voor één bestelling gebruik?

Na afronding van je aankoop wordt een eventueel resterend saldo bewaard voor de volgende keer, mits je hem gebruikt voor de vervaldatum.

8. Wat gebeurt er met mijn cadeaukaart als ik mijn bestelling retourneer?

Voor geretourneerde artikelen die zijn gekocht met een cadeaukaart wordt de terugbetaling op de oorspronkelijke cadeaukaart uitgevoerd. Als het bedrag is betaald met zowel een cadeaukaart als een andere betaalmethode, worden dezelfde bedragen via de respectievelijke betaalmethoden terugbetaald. Als je bijvoorbeeld 50 met een cadeaukaart en 10 met een creditcard hebt betaald en vervolgens je bestelling retourneert, ontvang je een tegoed van 50 terug op je cadeaukaart en 10 op je creditcard.

9. Wat moet ik doen als mijn cadeaukaart niet werkt?

Als je cadeaukaart niet werkt, controleer dan het resterende saldo door hier te klikken. Controleer ook de vervaldatum op de kaart of in je e-mail, afhankelijk van waar je hem hebt gekocht. Als alles in orde is en de cadeaukaart nog steeds niet werkt, neem dan hier contact met ons op.

10. Waar kan ik een cadeaukaart kopen?

e kunt een cadeaukaart kopen bij onze officiële webwinkel via of in een van onze Vans-winkels. Houd er rekening mee dat je de cadeaukaart alleen kunt gebruiken in het land waar hij is gekocht.

11 Wat kan ik doen als ik mijn cadeaukaart heb verloren of iemand anders hem heeft gebruikt?

Aangezien een cadeaukaart een betaalmethode is, gelden er dezelfde voorwaarden als voor contant geld. We kunnen hem niet vervangen als hij is gestolen, verloren, beschadigd of gebruikt door iemand anders.