alt

TIMBERLAND® 50TH
EDITION BUTTERS-COLLECTION.

De laatste 50 jaar hebben fans van The Original Timberland® Boot die allerlei bijnamen gegeven. Bovenaan dat lijstje staat 'the Butters'. Ter ere van het gouden jubileum en het erfgoed van deze iconische boot, zijn we de zolder opgegaan en brengen een collectie klassiekers opnieuw uit, met een gouden twist. Alle modellen zijn gemaakt van premium boterzacht leer. Ze hebben geen gespen maar wel gouden accenten en zijn gemaakt met hetzelfde hoogstaande Timberland-vakmanschap als het origineel.

Loop soepel
het gulden  
tijdperk binnen
met de
Timberland®
50th Edition
50th Edition
Butters-collection

ONTDEK ONZE ICONEN

SHOP NU
3-EYE CLASSIC LUG

Onze originele handgenaaide bootschoen met 3 veterogen is voorzien van onze beroemde profielzool en een bovenwerk van hoogwaardig leer.

altalt
6-INCH BOOT

Dit model voor elk seizoen is geïnspireerd op onze originele 6-inch waterdichte boot en levert onvermoeibare, waterdichte prestaties en een direct herkenbare werkschoenstijl.

altalt
EURO HIKER MID LEATHER

Onze Euro Hikers zijn gemaakt voor oneffen terrein met een zool die is ontworpen voor tractie en vertrouwen, en een rubberen neus voor uitstekende grip tijdens het klimmen.

altalt
WATERPROOF SUPER BOOT

Enfrenta o tempo adverso com confiança com a nossa bota premium com isolamento PrimaLoft® que ajuda a reter o calor, mesmo que as fibras se molhem, ajudando-te a ficares seco, quente e confortável.

altalt
14-INCH WATERPROOF BOOT

Deze premium waterdichte boots zijn net zo duurzaam als stijlvol. Ze zijn gemaakt van geavanceerde waterdichte materialen om je voeten droog te houden en hebben een anti-vermoeidheidsvoetbed dat schokken absorbeert bij elke stap.

altalt
alt

BOTERZACHT.
BOUD ALS GOUD.

BOTERZACHT.
BOUD ALS GOUD.