COVID-19 FAQ
Zullen leveringen worden vertraagd vanwege COVID-19?

We doen er alles aan om bestellingen zo snel en veilig mogelijk te laten bezorgen, maar vanwege de uitdagingen die Covid-19 ons heeft gebracht, kunnen er korte vertragingen optreden bij de bezorging.

We hebben de optie om uw bestelling te laten bezorgen tijdelijk uitgeschakeld, omdat we vooralsnog geen volledige service kunnen garanderen, vooral met de sluiting van veel niet-essentiële winkels.

We kunnen op dit moment niet zeggen wanneer het mogelijk zal zijn om naar een afhaalpunt te bezorgen, maar wees er zeker van dat we ernaar streven deze te heropenen zodra het verantwoord en gepast is om dit te doen.

Ik kan geen bezorging bij een afhaalpunt selecteren. Is deze optie niet meer beschikbaar?

We hebben de optie om uw bestelling te laten bezorgen bij een afhaalpunt tijdelijk uitgeschakeld, omdat we vooralsnog geen volledige service kunnen garanderen, vooral met de sluiting van veel niet-essentiële winkels. We kunnen op dit moment niet zeggen wanneer het mogelijk zal zijn om naar een afhaalpunt te bezorgen, maar wees er zeker van dat we ernaar streven deze te heropenen zodra het verantwoord en gepast is om dit te doen.

Ik kan geen express levering selecteren. Is deze optie niet meer beschikbaar?

We hebben de optie om uw bestelling via Express verzending te laten bezorgen tijdelijk uitgeschakeld, omdat we vooralsnog geen volledige service kunnen garanderen, maar u kunt er zeker van zijn dat we ernaar streven de service te reactiveren zodra dit verantwoord en gepast is om dit te doen .

Vanwege COVID-19 wil ik mijn bestelling annuleren

Ons bestelsysteem werkt in echte tijd, dus het is niet mogelijk om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Als u uw bestelling wilt retourneren wanneer deze aankomt, kunt u deze kosteloos naar ons terugsturen, bezoek gewoon de retourpagina voor eenvoudig te volgen instructies.

We bieden nu ook een verlengde retourperiode van 60 dagen om het u gemakkelijker en handiger te maken.

Laat de bezorger mijn pakket buiten om persoonlijk contact te vermijden?

Wij vinden het belangrijk dat jij, je bestelling, ons personeel en onze vervoerders veilig zijn, dus we bezorgen bestellingen voorlopig op een iets andere manier. Onze vervoerders implementeren een nieuw bezorgbeleid om ervoor te zorgen dat we sociale afstand nemen om de veiligheid van iedereen te beschermen. Uw chauffeur komt zeker niet dichter dan 2 meter bij u vandaan en uw handtekening is niet langer vereist voor het apparaat van de vervoerder.

Het is nog steeds erg belangrijk voor ons dat uw bestelling veilig en zeker bij u aankomt, dus pakketten worden niet buiten gelaten zonder uw medeweten of toestemming.

U ontvangt meer informatie en assistentie van uw chauffeur op het moment van levering

Ik kan mijn voorkeursadres voor bezorging niet kiezen, hoe lang kan ik dit niet doen?

Vanwege de aanhoudende situatie met betrekking tot Covid-19, hebben we het besluit genomen om de levering aan sommige postcodes in het land tijdelijk stop te zetten. Aangezien dit een voortdurend en snel veranderend scenario is, kunnen we op dit moment niet zeggen wanneer we weer naar deze gebieden zullen verzenden, maar onze website en sociale media kanalen zijn volledig operationeel en we zullen ze blijven gebruiken om u op de hoogte te houden.

Ik wil mijn artikel retourneren, maar ik ben bang dat het na 30 dagen zal zijn. Gaan jullie dit verlengen?

Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling tegelijkertijd en op een veilige manier kunt retourneren, hebben we onze retourperiode verlengd tot 60 dagen. U kunt hierover meer lezen op onze retourpagina, waar u ook verdere updates over ons retourbeleid vindt.

Kan ik mijn winkelaankoop via de website retourneren?

We begrijpen de uitdaging die u heeft bij het retourneren van uw bestelling vanwege de sluiting van onze winkels. U moet uw product nog steeds terugbrengen naar de winkel waar u het hebt gekocht, maar het goede nieuws is dat de retourperiode van de winkel wordt verlengd in het licht van de huidige situatie. Blijf onze website en sociale media kanalen controleren voor het laatste nieuws en updates.

Hoe kan ik retourneren als er geen inleverpunten open zijn?

We kunnen op dit moment niet zeggen wanneer het weer mogelijk is om een artikel via een afhaalpunt te retourneren, maar u kunt er zeker van zijn dat we ernaar streven de service te reactiveren zodra het verantwoordelijk en gepast is.

Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op een veilig tijdstip en een veilige manier kunt retourneren, bieden we nog steeds de mogelijkheid om retouren thuis te laten ophalen en hebben we onze retourperiode verlengd tot 60 dagen. U kunt hier meer over lezen op onze retourpagina, waar u ook verdere updates over ons retourbeleid vindt.

Waarom hebben jullie de winkels gesloten?

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is een top prioriteit voor ons, dus na het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zorgvuldig te hebben overwogen, hebben we besloten onze winkels te sluiten. Hoewel we u zullen missen in onze winkels, blijft Timberland.com actief en zal het worden bijgewerkt met het laatste Timberland product nieuws.