WIJ GELOVEN DAT EEN GROENERE TOEKOMST EEN BETERE TOEKOMST IS. WE STREVEN ERNAAR BETERE PRODUCTEN, STERKERE GEMEENSCHAPPEN EN EEN GROENERE WERELD TE CREËREN. WE ROEPEN ECHTE MENSEN, ECHTE HELDEN OP OM ELKE DAG HET VERSCHIL TE MAKEN EN ECHTE VERANDERING TE BEWERKSTELLIGEN.

ONTMOET ONZE HELDEN

  • JORN

  • YO

  • JACK

  • ALICE

  • DOMINIQUE

  • LOYLE

We kunnen allemaal een held zijn, ieder van ons. Samen kunnen kleine acties grote gevolgen genereren. Neem deel aan de beweging en maak deel uit van de verandering.

YO

JORN WEMMENHOVE IS HELD VOOR DE NATUUR DOOR HET BEVORDEREN VAN ACTIEVE MOBILITEIT EN GEZONDE, GROENE OPENBARE RUIMTES.

“Ik geloof in het creëren van steden die menselijk en vriendelijk zijn voor onszelf, anderen en onze planeet. De hedendaagse steden zijn zo gefocust op slim en efficiënt zijn, maar wij zijn mensen - natuurlijke, spontane, rare wezens die ruimte nodig hebben”.

JORN
WEMMENHOVE

CHANGEMAKER VOOR MENSELIJKE EN
VRIENDELIJKE STEDEN.

JORN WEMMENHOVE IS HELD VOOR DE NATUUR DOOR HET BEVORDEREN VAN ACTIEVE MOBILITEIT EN GEZONDE, GROENE OPENBARE RUIMTES

“Ik geloof in het creëren ... van steden die menselijk en vriendelijk zijn voor onszelf, anderen en onze planeet. De hedendaagse steden zijn zo gefocust op slim en efficiënt zijn, maar wij zijn mensen - natuurlijke, spontane, rare wezens die ruimte nodig hebben”.

SHOP THE LOOK

Koop milieubewuste producten

YO

YO YANG IS EEN ACTEUR UIT TAIPEI MET EEN PASSIE VOOR HET BUITENLEVEN.

Hij hoopt een positief voorbeeld te zijn door deel te nemen aan projecten die het bewustzijn over milieukwesties en duurzaamheid verhogen. Volgens hem zijn woorden niet genoeg. Een held van de natuur zet zijn woorden om in daden.

YO
YANG

ACTEUR EN SUPPORTER VAN
MILIEUBEWUSTE PROJECTEN.

YO YANG IS EEN ACTEUR UIT TAIPEI MET EEN PASSIE VOOR HET BUITENLEVEN.

Hij hoopt een positief voorbeeld... te zijn door deel te nemen aan projecten die het bewustzijn over milieukwesties en duurzaamheid verhogen. Volgens hem zijn woorden niet genoeg. Een held van de natuur zet zijn woorden om in daden.

SHOP THE LOOK