• WORK TROUSERS There are talkers and there are doers.
  • WICKWORK TECHNOLOGY Designed to help you perform.
  • HEAVY DUTY Workwear that works as hard as you do.
Timberland PRO biedt tal van producten die voldoen aan de minimale veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). De huidige norm voor veiligheidsschoenen in Europa (EN) is EN ISO 20345:2011. NU DOWNLOADEN
MAAK KENNIS MET DE NIEUWE
HYPERCHARGE

TIMBERLAND PRO® INDEPENDENT SUSPENSION NETWORK™ -BUITENZOOLTECHNOLOGIE IS ONTWORPEN OM DRUKPUNTEN TE VERMINDEREN EN JE GANG TE EGALISEREN.
GESCHIKT VOOR
ELK KARWEI

WE HEBBEN OPLOSSINGEN ONTWORPEN DIE DE BEWEGINGSVRIJHEID VERGROTEN ZONDER AAN DUURZAAMHEID IN TE BOETEN.
SEIZOENSINSPIRATIE
Heb je vragen?
Voor hulp met betrekking tot producten, bestellingen, betalingen, of als je Timberland PRO-wederverkoper wilt worden, kun je hier terecht.


Blijf op de hoogte met Timberland PRO!

Onze werkboots zijn gemaakt van anti-fatigue materiaal, om bij elke stap schokken te absorberen en gaan superlang mee. Duurzaam en veilig tegelijk.
SHOP NU >

Lopen op een ongelijke en ruige ondergrond kan gevaarlijk zijn, houd je voeten stevig op de grond met de innovatieve all weather-zolen van Timberland Pro. Met langdurige, waterdichte bescherming en grip
SHOP NU >

Onze Timberland Pro's zijn ideale werkschoenen. Of het nu regent, hagelt of sneeuwt, onze waterdichte werkboots zijn speciaal gemaakt om de zwaarste weersomstandigheden aan te kunnen en jouw voeten te beschermen, met zolen die stevig grip hebben op een natte ondergrond.
SHOP NU >

Veiligheid is gegarandeerd met onze boots met stalen neuzen. Onze verstevigde werkboots voldoen aan de veiligheidsnormen en hebben een beschermende, stalen binnenkant die beschermt tegen gaten en harde klappen.
SHOP NU >